Fotopromenad på solrosfältet

On 2013/09/04 by Patrik Appelquist

Igår besökte jag och Millaray Navarrete solrosfältet som de har planterat strax utanför centrum. Denna gången hade vi med oss kamerorna för att föreviga platsen. Millaray har för övrigt tagit fotot på mig in action. Nedan följer resultatet av besöket. Vilken bild gillar du bäst?Patrik Appelquist foto

atina och solrosorna-24 (Large)atina och solrosorna-30 (Large)atina och solrosorna-32 (Large)atina och solrosorna-33 (Large)atina och solrosorna-34 (Large)atina och solrosorna-37 (Large)atina och solrosorna-53 (Large)atina och solrosorna-57 (Large)atina och solrosorna-58 (Large)atina och solrosorna-38 (Large)

2 Responses to “Fotopromenad på solrosfältet”

  • Ohhh, vad fina bilder!! ALLLA är jättevackra=) Men jag gillar den med kepsen, hihi=) och sen med solrosen tagen från lite mer grodperspektiv. over and out

Trackbacks & Pings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *