På besök i kungliga hufvudstaden

On 2013/06/19 by Patrik Appelquist

Helgen spenderade jag i Stockholm, kära Stockholm. Som jag älskar den staden! Jag hade det verkligen bra när jag bodde där, även fast jag flyttade runt som självaste cirkusfolket i början. Från gamla stan till telefonplan till hägersten.

Jag hann träffa Ramona, ha ett möte, träffa Karina, träffa Petra och Björn och slutligen även träffa Linda en snabbis innan det var dags att bege sig söderut igen.

käppmannen mynt

I Fisksätra träffade jag den här mannen. Jag blev galet imponerad av hans egendesignade käpp som han smyckat med olika mynt från olika delar av världen. Vi tjötade en liten stund och han berättade att han tänkt göra likadana käppar till sin fru och sin son men att han inte orkar.

Mötet var förresten väldigt spännande, jag kan inte avslöja för mycket nu eftersom ingenting är klart än. Berättar så snart jag kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *