Grattis till vm-guldet Tre Kronor!

On 2013/05/20 by Patrik Appelquist

Jag blir så lycklig! Det är så stort, det är så vackert! Schweizarna såg oerhört taggade ut i första perioden och lyckades göra mig supernervös genom att få in en puck bakom vår eminente målvakt Jonas Enroth. Men så vände det, och som det vände!

Mål efter mål rasslade in och vips hade vi 5-1 mot ett lag som inte tidigare förlorat en enda match i årets världsmästerskap. Jag är så oerhört imponerad av laget och särskilt av Jonas Enroth. Vilken prestation! Med en räddningsprocent över 95% utförde han sitt jobb med betyget Mycket Väl Godkänt och var en stor anledning till att vi inte behövde göra massvis med mål framåt.

Tack Tre Kronor, och grattis! Vilken underbar start på sommaren. Önskar att jag kunde komma och fira med er i Kungsträdgården imorgon kl 12! Till alla er som bor i Stockholm, gå dit och fira med våra hjältar!

tre kronorFotograf: Okänd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *