En dag med socialpsykologi

On 2013/03/14 by Patrik Appelquist

Idag träffade vi Jonas (läraren) igen. Socialpsykologi på schemat. Ett favoritämne måste jag säga. Vi lämnade in ett PM:et häromdagen och idag hade vi diskussion i grupper om vad vi skrivit om de olika begreppen. Vi fick fina ord från Jonas, han såg att vi hade lagt ner tid och tanke bakom våra arbeten i gruppen. Det är alltid roligt när det märks. Vi är en bra grupp också, 6 riktigt duktiga och ambitiösa grabbar som lägger manken till.

Dock gjorde Jonas en liten miss idag. Efter att vi hade diskuterat om de olika begreppen i grupp så skulle vi ha lite handledning i grupp med honom i klassrummet. Något som resulterade i att 44 frustrerade EBD-elever snällt fick vänta utanför på sin tur. Med tanke på allt vi har att göra just nu; en rapport på 8,5 poäng, ett PM på 1 poäng, en annan rapport på 1 poäng + en munta på 1 poäng. All tid i världen är verkligen viktig för att vi ska få ihop dessa grejer. Och det är la kanske nackdelen med att läsa EBD, samtidigt som det är en stor fördel, just att vi gör så många olika saker samtidigt i och med att vi läser i teman istället för en kurs i taget.

Nej klockan är mycket och jag borde gå i bås. Jag har haft en livlig diskussion med Joline om huruvida Kina kommer att bli ett demokratiskt land eller inte inom de närmaste 100 åren. Vad tror du?

 

kina demokrati

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *