AdBlock gör internet reklamfritt!

On 2013/03/08 by Patrik Appelquist

Jag läste någonstans att vi blir utsatta för mer än 3.000 olika reklamintryck per dag. Från att vi vaknar och till att vi går och lägger oss pumpas vi med reklam i en mängd olika former. När vi läser tidningen, lyssnar på radio, går på stan, läser posten mm mm.

adblock plus

Men det finns ett program som gör det i princip helt reklamfritt på internet. Jag har testat det i en månad nu och jag älskar det! AdBlock heter det och fungerar som ett plugg-in till din webbläsare. Genom att aktivera AdBlock slipper du se annonserna från Facebook, annonserna på tidningar och du slipper till och med reklamen på play-kanalerna, istället står det bara ”reklamuppspelning” och så räknar den ner tills reklamen är över och när reklamen är slut så startar uppspelningen igen. Oerhört skönt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *