Filmtips ”Små citroner gula”

On 2013/03/03 by Patrik Appelquist

Filmtipset jag ger denna gången är ”Små citroner gula” som jag såg på bio här i Växjö ikväll. En riktigt skön svensk film om livet, en restaurang, att följa drömmar i livet, och så en gnutta kärlek förstås. Jag fick oerhörd stor lust att starta en egen liten restaurang eller öppna den där butiken jag drömt om! Mest för att få inreda den och göra den till det där übermysiga stället som alla vill vara en del av och helst kalla sitt eget.

Jag skulle nästan vilja klassa den som feel-good. Den bjöd på många sköna skratt i biosalongen och den är helt klart värd att se. Jag ger den 6/10. Behöver se fler bra filmer, har du sett något bra på sistone?

Filmtips små citroner gula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *